Café-Zalen Hossebos
Al in het vroege begin,1995, toen wij café De Hossebos overnamen, begon Jan Nutterts ons te bezoeken.
Mooie en grote verhalen over de Horeca en alles wat daar ook maar iets mee te maken had. Jan Nutterts sprak ook over zijn zoon Frans die al bezig was met snacks te ontwikkelen die wij dan weer konden presenteren in ons café.
Al vrij snel daarna kwam Frans langs en die was super enthousiast en gedreven. Later bleek ook dat Frans en wij een gezamenlijke passie hadden, namelijk skiën en snowboarden.
Uiteindelijk mondde dit uit in een gezamenlijke wintersportvakantie en ontwikkelde zich naast een zakelijke relatie ook een vriendschap.
In het begin belde Renny om te horen of we ook nog wat nodig hadden. Door de “klik” die we hadden werd er gesproken over van alles en nog wat. Dit zorgde er dikwijls voor dat Renny later nog terug moest bellen om te horen wat er nu eigenlijk besteld was.
Frans was in deze periode volop bezig met het ontwikkelen van producten. Door zijn enthousiasme werden wij geraakt en er volgde menig proeverij van de producten die hij ontwikkelde.
Halve Haantjes, Amsterdamse Shoarma, bitterballen, kroketten, gehaktballen en uiteraard de fameuze hamburgers waarmee wij onze beroemde “Hossebosjes” op de kaart hebben gezet.
Allemaal producten die door ons en onze gasten enorm werden en worden gewaardeerd.
Ook waren wij onder de indruk van de hoeveelheid uren die Frans in zijn bedrijf stopte. ’s Morgens om 4.00 beginnen en dan tot ’s avonds laat door om alles perfect te krijgen.
Al met al verkopen wij de topproducten van Frans Nutterts al 25 jaar!
Wessel en Froukje de Roos
Café de Hossebos, De Westereen
Vraag een proefpakket aan.
Bent u nieuwsgierig naar de kwaliteit van onze producten? Klik dan nu hieronder om een proefpakket aan te vragen.